Selecteer een pagina

COPD Netwerk Apeldoorn en omstreken

COPD netwerk

Wat is COPD?
COPD, een chronische longaandoening, is een heftige diagnose. Een remedie is er niet, maar met medicatie en voldoende beweging kunnen COPD-patiënten zorgen dat hun kwaliteit van leven stabiel blijft. Meer bewegen, op de juiste manier, zorgt bij COPD voor minder klachten op de langere termijn. Wij als fysiotherapeuten in het COPD netwerk Fysiotherapie Apeldoorn en omstreken, helpen u daarbij!

COPD netwerk Apeldoorn eo.
De longfysiotherapeut helpt u bij het starten van bewegen en het ontwikkelen van een actievere leefstijl. In de omgeving van Apeldoorn hebben wij als longfysiotherapeuten een netwerk opgericht zodat wij, door een goede samenwerking, u de beste zorg kunnen leveren. 

Wat houdt longfysiotherapie in?
Wij bieden gespecialiseerde beweeggroepen en behandelingen aan voor patiënten met COPD of andere longaandoeningen. Iedereen traint hierin op zijn eigen niveau. We maken dan ook een persoonlijk trainingsplan voor u. Daarin werken we samen aan het verbeteren van conditie en spierkracht en worden ademhalings- en hoesttechnieken aangeleerd. Ook het voorkomen van complicaties bij COPD en het dagelijks leven met COPD komen aan bod.

Kwalitatieve fysiotherapeutische zorg
De aangesloten fysiotherapeuten van het COPD Netwerk Apeldoorn en Omstreken hebben allen scholing gevolgd omtrent COPD en andere longaandoeningen. Ook volgen we regelmatig bijscholingscursussen zoals voor corona of bij andere nieuwe ontwikkelingen. We komen vier keer per jaar bij elkaar om de nieuwste ontwikkelingen rondom COPD te bespreken. Wij werken nauw samen met verwijzers zoals huisartsen, praktijkondersteuners van huisartsen, longartsen en longverpleegkundigen. De bij het COPD Netwerk Fysiotherapie Apeldoorn en Omstreken aangesloten fysiotherapeuten bieden de zekerheid van hoog kwalitatieve behandelingen, zijn altijd up-to-date en werken volgens de landelijke richtlijnen.

We’re Here Whenever You Need Us

Phone

(255) 352-6258

Open Hours

Mon – Wed: 10AM – 07PM
Thu – Sat: 08AM – 06PM

Address

1234 Divi St. #1000 San Francisco, CA 94220.